KAMP 2017

Hier vinden jullie al onze avonturen terug van ons superkamp in Meeuwen-Gruitrode!
 

Vandaag was het een rustige dag voor de leiding. De oudste groepen mochten deze voormiddag al eens oefenen om leiding te zijn van de kleintjes. Iedereen heeft hier dubbel en dik van genoten!

DAG 7

07-08-2017

Hey allemaal, we hebben vandaag erg genoten van het mooie weer.
Wat hebben we gedaan?

DAG 6

06-08-2017

Vandaag eindelijk terug mooi weer en daar hebben we dubbel en dik van genoten!

DAG 5

05-08-2017

Vandaag was een rustige dag op de kampplaats. Ondanks alle regen hebben we er een super fijne dag van gemaakt!

Vandaag gingen de Ribbels, Speelclubs, Kwiks en Tippers op trektocht. De Tiptiens en Aspi's zijn vandaag ook vertrokken op tweedaagse.

Vandaag mochten we de ribbels, speelclubs en kwiks verwelkomen op de kampplaats. Nadat we helemaal geïnstalleerd waren hebben we de mooie groepsfoto's gemaakt, deze kan je hieronder bewonderen. Daarna stond het verkennen van de kampplaats op het programma.

DAG 2

02-08-2017

Vandaag begon de dag met een stralende zon, maar jammer genoeg kwam daar in de namiddag snel verandering in. Door de regen viel de planning in het water en hebben we moeten improviseren.

Na een stevige fietstocht van 40 km, zijn de tippers, tiptiens, aspi's en de leiding goed en wel toegekomen op de mooie kampplaats. Tenten opgezet, de afwas gedaan en ons geïnstalleerd dat was wat op de planning stond. Deze avond lekkere bicky's gegeten en even uitgerust in de tent.