KAMP 2018

Volg onze reis rond de wereld op onze blog! :)
 

LAATSTE DAGEN

17-08-2018

Met een beetje vertraging de blog van de laatste dagen mét de geweldig mooie groepsfoto's!

DAG 8

08-08-2018

Zoals sommige van jullie misschien gelezen hebben op Facebook: ook hier is het noodweer toegeslagen, maar dankzij onze genomen voorzorgsmaatregelen is alles goed verlopen. De oudste groepen en de leiding hebben hun tentje even achtergelaten en gezellig samen binnen geslapen.

DAG 7

07-08-2018

De Ribbels, Tiptiens en de Aspi's hebben vandaag hun oude kleren aangetrokken, want de doop stond vandaag op de planning! De Aspi's zijn dus volledig klaargestoomd om leiding te worden volgend jaar. ;) Morgen is het voor hun al direct een eerste test, want dan zijn ze een voormiddag leiding van de andere groepen.

DAG 6

06-08-2018

Vandaag was het weer een hele fijne en vermoeiende dag! De Speelclubs en de Kwiks werden vandaag gedoopt, ze zijn helemaal klaar om volgend jaar over te schakelen naar een groepje hoger. :)

DAG 5

05-08-2018

Er zijn weer heel veel leuke spelletjes gespeeld vandaag. De Ribbels hebben een elfenspel en waterspelletjes gespeeld in het bos. Ook de speelclubs hebben vertoefd in het bos en hebben hun quiztalenten deze avond ontdekt. Een quiz met kauwgomballen was dan weer iets voor de Kwiks.

Vandaag zijn alle groepen op trektocht vertrokken. De Ribbels en Speelclubs konden zich na een lange wandeling uitleven tussen de dieren, zij bezochten een kinderboerderij. De Kwiks amuseerden zich tijdens hun kanotocht en zijn er al bij al droog van af gekomen. De Tippers genoten van een frisse duik in de zwembaden van het Netepark. De Tiptiens en...

Vandaag was het een warme en drukke dag, de 3 kleinste groepen zijn toegekomen op onze mooie kampplaats. Ondertussen zijn ze geïnstalleerd in de kamers en liggen ze heerlijk te slapen. Nu we er allemaal nog mooi uitzagen, hebben we ook de kans genomen om groepsfoto's te maken, deze komen binnenkort ook online!

DAG 2

02-08-2018

Vandaag was weer een warme, maar superleuke dag! De leiding van de kleintjes hebben zich helemaal voorbereid op jullie komst van morgen en hebben daarna nog even genoten van een welverdiende milkshake.

DAG 1: VERTREK

01-08-2018

Vandaag was het een vermoeiende dag: 60 km fietsen én de tenten opzetten in de brandende zon, maar we hebben het overleefd, hoera!