5 AUGUSTUS

05-08-2020

Vandaag weer een hele leuke dag hier in Meerle! Lees snel onze avonturen! :)

De strijd tussen Mario en Luigi om prinses Peach te redden staat ondertussen gelijk! Morgen moet team Mario weer een nieuwe opdracht uitvoeren. Zal het hen lukken?

Het was vandaag een warme dag, dus de Ribbels hebben in de voormiddag hele leuke waterspelletjes gespeeld om op te frissen! In de namiddag hielden ze hun vuile kleren aan, want het was tijd voor de doop. De meisjes waren heel stoer en hebben deze zonder problemen doorstaan! Na een verhaaltje van leidster Katrijn is het nog tijd om te kijken naar de doop van de aspi's en nieuwe hoofd- en kasleiding. Spannend!

Vandaag hebben de speelclubs in de voormiddag leuke shirts geknutseld! In de namiddag begon de zon toch wat warm te worden en zochten we verkoeling met waterspelletjes gemengd met cluedo.

De Kwiks hadden vandaag hun doop! Deze begon in de voormiddag met verfspelen en ging in de namiddag verder met vuile spelen! Tussendoor hebben de Kwiks en Ribbels genoten van een leuke dans samen (op afstand natuurlijk)!

Deze voormiddag voerden de Tippers een strijd om de kroon van Miss Chiro World! Daarna volgde een leuke namiddag lasershooten en waterballonnen gooien naar elkaar! 's Avonds werd leidster Hanne gedoopt tot hoofdleiding en ze gaat het sowieso super doen volgend jaar! De Tippers gaven haar mentale steun en moedigden haar telkens aan! 🦸🏼‍♀️

De Tiptiens hebben deze voormiddag even uitgerust, we waren allemaal moe van de intense kamp Waes dag. In de namiddag speelden we samen met de aspi's paintball, op afstand natuurlijk, wat een avontuur! We hadden dan uiteindelijk toch nog een trektocht gevoel! :) We sluiten de avond af met het spel tussen leiding en tiptiens: de vlaggenwacht. Wie oh wie gaat voor de overwinning vanvond?

Drukke dag vandaag voor de aspi's! Ze begonnen de dag met tie dye en maakten kleurrijke t-shirts. Namiddag speelden ze samen met de tiptiens paintball op afstand. Ze sloten de dag af met hun aspidoop in kampthema!