ONS EIGEN BIER: GOESTINK

Hallo, hallo? CHIRO!

Via dit formulier kan je ons eigen biertje 'Goestink' bestellen. Je hebt keuze uit losse flesjes, 1/2 bak & een volledige bak van ons heerlijk biertje!

- 1 flesje: €2,20
- 12 flesjes (1/2 bak): €24,00 (= 11 + 1 gratis)
- 24 flesjes (1 bak): €45,00 (= 20 + 4 gratis)

Deze prijzen zijn inclusief leeggoed. Je kan dus je flesjes terugbrengen naar elke supermarkt, brouwer, etc.. en daar zal je zoals andere flesjes €0,10/flesje terugkrijgen.

Ik hoor jullie al vragen: maar hoe smaakt het biertje eigenlijk? Het is een zwaar (7,5%), blond en kruidig biertje met een beetje citrus door en een hele zachte afdronk: toegankelijk voor iedereen dus. ;)

Je kan kiezen of je het op zaterdagnamiddag thuis laat leveren (€2 per adres in Lommel) of je kan het afhalen aan het chiroheem (ook op zaterdagnamiddag).

Afhalen en levering kan vanaf zaterdag 28 november 2020. Dit gebeurt wekelijks tussen 13u30 en 14u30.

Na bestelling krijg je een bevestigingsmail met alle betaal-, ophaal- en/of leveringsgegevens. :)

Indien u geen volledige bak neemt, vragen wij u om zelf iets mee te nemen waarin je de flesjes kan doen. Indien u kiest voor levering: zet een doosje buiten aan de deur op het leveringsmoment waarin we de flesjes kunnen zetten.

Alvast bedankt!

EXTRA ACTIE: Een feestpakketje met 6 flesjes Goestink in een cadeautasje met een leuk zelfontworpen kaartje (keuze uit 4 verschillende mogelijkheden). Je kan kiezen om hier een persoonlijk tekstje op te laten zetten of om het kaartje blanco mee naar huis te nemen, zodat je er zelf iets kan opschrijven. & dit voor maar liefst 14,00 EUR. Wil je het cadeautje geleverd aan het huis van je favoriete bierdrinker? Dat kan voor 2,00EUR extra!

Nog vragen of opmerkingen? Mail: lore-swinnen@hotmail.com.

Wil jij graag bestellen? Vul het onderstaand formulier in:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeZWosn3gtHXU2Piuy0d5wfyK6m9lDPaDk8Ow02yVCkOVxPSg/viewform?usp=sf_link