Kamp 2023

Lozen, Bochelt - Sprookjes

9 augustus

09-08-2023

Vandaag was het alweer onze laatste volledige dag op kamp, jammer genoeg. We hebben vooral opgeruimd en uitgerust. In de avond sloten we dag af met een welness activiteit.

8 augustus

08-08-2023

Vandaag was het voor de drie kleinste groepen jammer genoeg tijd om terug naar huis te gaan. In de ochtend hebben ze volop hun kamers opgeruimd zodat ze in de namiddag nog fijn konden spelen vooraleer de ouders aankwamen.

7 augustus

07-08-2023

Vandaag mocht de leiding wat langer blijven liggen om wat bij te slapen. Om de chiro toch draaiende te houden namen de aspi's en de tiptiens onze taak over. Wat vonden ze het geweldig en deden ze het goed.

6 augustus

06-08-2023

De ribbels begonnen de dag met een missverkiezing, hierbij verdiende iedereen een leuke medaille! In de namiddag was het zo ver, de ribbels werden gedoopt. Na een douche, sloten we de dag af door te kijken naar de aspidoop.

5 augustus

05-08-2023

Vandaag begon de dag met circus Ribbellino. Hierbij werden de ribbels omgetoverd tot uitstekende acrobaten! In de namiddag was het tijd voor onze chiro kermis, van eendjes vissen tot schminken. De avond sloten we af met een kinderfeestje vol met lekkers.

4 augustus

04-08-2023

De ribbels en speelclubs zijn op trektocht geweest naar een binnenspeeltuin. Na een lange, maar gezellige wandeltocht konden ze zich daar uitleven. Vele glijbanen, springkastelen en spelletjes later wandelde we terug naar de kampplaats. Na de lekkere puree en briefjes te schrijven naar het thuisfront, gingen ze slapen.

3 augustus

03-08-2023

Vandaag maakten de ribbels in de voormiddag petjes. Deze zijn super leuk geworden en een perfecte, rustige start van de dag. Na deze voormiddag maakten ze zich klaar om te strijden voor hun kabouterdiploma. Ze zijn allemaal met glans geslaagd en volwaardige kabouterkenners geworden! Na de lekkere macaroni en een spelletje weerwolven was het tijd om...

2 augustus

02-08-2023

Vandaag zijn de kleinste groepen aangekomen op kamp. De kamers waren leuk versierd en na wat puzzelen heeft iedereen zijn bedje gevonden. Natuurlijk hebben we ook dit jaar weer leuke groepsfoto's gemaakt! Na de lekkere hotdogs hebben ze de dag afgesloten met het kamptoneel en het zingen van leuke chiroliedjes!

1 augustus

01-08-2023

We zijn de dag begonnen met het schilderen van boxershorts. Daarna hebben we een wasdraadspel gespeeld. De avond hebben we doorgebracht met een leuke muziekquiz.