KAMP 2021

Alice in wonderland 2021
 

Gisteren hebben de Tippers & Tiptiens samen met de leiding de tenten afgebroken, daarna konden zij nog een activiteit spelen, terwijl de leiding van de kleinste groepen de rest van de kampplaats heeft opgeruimd. We sliepen met z'n allen in de grote zaal en daarna keken we een leuke film.

Vandaag was het de laatste dag op kamp. :(
Na een lekker ontbijtje, hebben we allemaal onze kamers opgeruimd & nog een laatste spelletje gespeeld. Wie had elkaar bij geheim vriendje? De speelclubs zijn ook nog eventjes naar het speeltuintje geweest. Nadat we videe met patatjes hebben gegeten, was het alleen wachten op jullie.

Gisteren was het de laatste volledige dag van de jongste leden. Ze hebben een enorm leuke dag gehad!

De ribbels hadden vandaag themadag en mochten eindelijk hun verkleedkleren boven halen en wat waren ze blij. In de voormiddag waren ze op bezoek bij de hoedenmaker en speelden ze allerlei spelletjes met diverse hoeden. Na het middageten stond ganzenbord klaar. In de avond speelden ze een Disney quiz en dit eindigde in een 'fuifje'.

De ribbels hebben het bos helemaal omgetoverd tot het Wonderland met het Alice in Wonderland bingo spel. In de namiddag leefden ze als Siamese tweeling.

Hier zijn we weer na een leuke en vermoeiende dag! Klaar voor de updates van elke groep?

Algemeen
Vandaag hebben we allemaal een super leuke dag gehad. We hebben de verjaardagen van leidsters Amelie en Aurelie gevierd en zijn op trektocht geweest! Allce is ondertussen in het magische bos geraakt en heeft kennis gemaakt met mevrouw konijn & Twiedeldie en Twiedeldom.

Jippiee, vandaag mochten we eindelijk de kleintjes verwelkomen op de kampplaats! En het was echt een super leuke dag. Hieronder vinden jullie de updates van elke groep.

De leiding van de kleintjes hebben vandaag alles in orde gemaakt voor jullie komst van morgen! Kamers zijn ingekleed, alles is opgeruimd en versierd! Alice verwacht jullie ook morgen, ze heeft zelfs een boodschap voor jullie! Kijken jullie snel even in de foto's?

Dag 1: 31 juli

31-07-2021

Vandaag vertrokken de tippers, tiptiens & de leiding richting Koersel met de fiets! Na veel tegenwind, een paar omleidingen en tussenstops kwamen we heelhuids toe!