Dag 3: 2 augustus

02-08-2021
Algemeen

Jippiee, vandaag mochten we eindelijk de kleintjes verwelkomen op de kampplaats! En het was echt een super leuke dag. Hieronder vinden jullie de updates van elke groep.


Ribbels
De ribbels zijn vandaag als eerste aangekomen. Nadat ze hun kamer hadden ingericht zijn we zombie bal gaan spelen. In de avond maakten ze kennis met de chiroliedjes tijdens de zangstonde.


Speelclubs
Vandaag zijn de speelclubs aangekomen op onze mooie kampplaats! We zijn erin gevlogen met een rondleiding op het terrein om de kampplaats te verkennen! Daarna hebben we, na een lekker ijsje, spelletjes gespeeld en de kamer ingericht!


Kwiks
Ook de Kwiks zijn er vandaag direct ingevlogen. We hebben ons geïnstalleerd in de kamer, spelletjes gespeeld, namen getrokken voor geheim vriendje en veel gezongen en gedanst! Een hele leuke dag dus!


Tippers

 Deze ochtend speelden de Tippers levensweg. Ze evolueerde van kruipende baby's tot sportende bejaarden. In de namiddag zijn ze beginnen knutselen met plankjes, nageltjes en wol. Tot nu toe al met mooie creaties! De dag werd afgesloten met een zangstonde. Nu snel gaan slapen, want morgen wordt een drukke dag...­čśŐ


Tiptiens
 Vandaag sliepen we in de voormiddag uit omdat de 24u spel tot 6u had geduurd. De slaap was dus meer dan welkom. Toen hebben we lekker jagerschotel gegeten in de middag. Na de middag hebben we onze haren gewassen in kommen. De kleintjes kwamen en dat betekent groepsfoto's maken. Na de foto's hebben we nog losse spelletjes gespeeld zoals weerwolven en jungle speed. Tijdens deze spelletjes waren er 2 vlinders die ons niet met rust konden laten en kwamen op ons zitten. Na een lekkere hotdog hadden we met heel de chiro zangstonden. Hierna was het al weer tijd om ons te gaan wassen en slapen.