Dag 6: 5 augustus

05-08-2021
Ribbels

De ribbels hebben het bos helemaal omgetoverd tot het Wonderland met het Alice in Wonderland bingo spel. In de namiddag leefden ze als Siamese tweeling.


Speelclubs
De speelclubs hadden een geweldige start van de dag: de mega-toffe doop! Ze hebben heel flink meegedaan en achteraf hoorden we zelfs dat ze het heel leuk vonden... wat een gekke bende!

In de namiddag hebben we genoten van het zonnetje met een rustige maar, creatieve activiteit. We maakten onze eigen turnzakken! En hoe goed ze dit konden!! Om deze leuke dag af te sluiten, gingen we in thema Alice in wonderland en genoten we van de film in onze zelfgemaakte buitencinema! Slaapwel! ๐Ÿคฉ


Kwiks
Vandaag hadden we een hele leuke dag! Deze voormiddag hebben we fotokaders versierd voor onze knotsgekke groepsfoto in te steken. In de namiddag hebben we ons helemaal uitgeleefd met een maffia-spel๐Ÿ˜Ž En we sloten de avond af met een leuke muziekquiz!


Tippers

Vandaag hebben de Tippers genoten van het mooie weer. Ze zijn begonnen met waterpong en speelden in de namiddag water-uno. Ook konden ze zich amuseren door over een zeil met water en zeep te schuiven. In de avond trokken ze hun gala-outfit aan en stelden ze hun geluk op de proef in het Tippercasino.


Tiptiens
 De tiptiens hebben deze voormiddag tote bags gemaakt, wat een plaatjes zijn dat geworden!! Deze namiddag deden we onze doop! Het was vettig maar prettig haha ;) In de avond hadden we nog een Quiz ๐ŸŽ‰๐Ÿ˜