Dag 5: 4 augustus

04-08-2021
Algemeen

Hier zijn we weer na een leuke en vermoeiende dag! Klaar voor de updates van elke groep?


Ribbels
In de voormiddag hebben de ribbels met alle kleuren van de regenboog gespeeld. Namiddag werden ze gedoopt. Deze hebben ze allemaal met glans doorstaan.


Speelclubs
 De Speelclubs begonnen de dag vandaag met een actief spel waarbij ze niet beloond werden, maar sancties werden uitgedeeld die voor de hele dag golden! ร‰รฉn van de sancties was lippenstift buiten de lijnen dragen ๐Ÿ˜„ de leuke dag werd verder gezet door een verfspel in de namiddag! 's avonds was het tijd om de leuke kaartjes te schrijven die morgen op de post worden gedaan!

 

Kwiks
Vandaag was het legerdag bij de Kwiks! ๐Ÿ˜Š We begonnen in de voormiddag met een legerspel & in de namiddag stond de doop op de planning. Het was een vettige, maar prettige dag! De avond sloten we af met kaartjes schrijven, dus jullie kunnen die snel verwachten. ๐Ÿ˜‰ 


Tippers
De Tippers hadden vandaag een omgekeerde dag. Ze begonnen met bingo en komen elk naar huis met twee leuke cadeautjes. In de namiddag speelden ze spelletjes waarbij de score al vast lag, dus soms moesten ze expres verliezen. ยดs Avonds trokken ze hun legeroutfit aan en was het tijd voor dril. Iedereen slaagde met grote onderscheiding op de verschillende proeven.


Tiptiens
 De tiptiens gingen dag 2 in van de 2daagse! We gingen naar de alpaca boerderij in Kaulille. Eerst deden we boerengolf tussen de alpaca's ๐Ÿฆ™. Dat was super cool en cute!

Daarna aten we een ijsje en toen was het al tijd voor de 2de en laatste activiteit: een hindernissen parcour met 2 alpaca's Lowie en King. Zij konden kunstjes zoals kusje geven en gaan liggen!