Dag 4: 3 augustus

03-08-2021

Algemeen
Vandaag hebben we allemaal een super leuke dag gehad. We hebben de verjaardagen van leidsters Amelie en Aurelie gevierd en zijn op trektocht geweest! Allce is ondertussen in het magische bos geraakt en heeft kennis gemaakt met mevrouw konijn & Twiedeldie en Twiedeldom.


Ribbels
Na de eerste nacht en het ontbijt, hebben de ribbels hun eigen pet versierd. In de namiddag hebben ze genoten van een ijsje en hebben ze de avonturenberg beklommen. Nu liggen ze moe, maar voldaan ik hun bed. Tot morgen!


Speelclubs
Vandaag was het trektocht! De speelclubs gingen op pad naar de avonturenberg, waar ze zich enorm hard uitgeleefd hebben! Bovenop de berg hebben we ook nog leuke spelletjes gespeeld in het mooie weer! Achteraf hebben we de trektocht afgesloten met een lekker ijsje!


Kwiks
Ook wij zijn op pad geweest vandaag! Wat een avontuur! De mijnwerkers hadden onze spulletjes gepikt, dus tijdens onze wandeling moesten we opdrachten voltooien om die spulletjes terug te krijgen. En is het ons gelukt? Ja! Na ons heerlijk ijsje en avondeten hielden we een welness met maskertjes, nagellak‚Ķ 


Tippers
 Wat een dag! De tippers hebben zich vandaag geamuseerd op hun trektocht. Na een stevige fietstocht hebben ze zich kunnen uitleven tijdens een survivalnamiddag met allerlei activiteiten zoals hoogteparcours, vlotentocht, teambuilding... Gelukkig was het mooi weer, dus konden ze ook het water in. De leiding is enorm trots op hun inzet en doorzettingsvermogen. Een topdag dus!


Tiptiens
 We vertrokken vandaag op 2 daagse. Eerst deden we een escape room in 2 groepen, een detective kamer en een jungle kamer. We escaped!!!!

Na een terrasje en een frietje was het tijd om in de tentjes te kruipen en de oogjes te sluiten!