Wij zijn weer thuis!

10-08-2021

Algemeen

Gisteren hebben de Tippers & Tiptiens samen met de leiding de tenten afgebroken, daarna konden zij nog een activiteit spelen, terwijl de leiding van de kleinste groepen de rest van de kampplaats heeft opgeruimd. We sliepen met z'n allen in de grote zaal en daarna keken we een leuke film.

Deze ochtend hebben we onze bedjes opgeruimd, de camion ingeladen en konden we terug met de fiets richting Lommel. Iedereen is weer veilig en wel thuis. 

Bedankt allemaal voor het super leuke kamp. Wij hebben er alvast van genoten, hopelijk jullie ook! Hieronder vinden jullie de super mooie groepsfoto's terug. Ben jij nog benieuwd naar de kampplaats en de kampdans? Kijk dan zeker naar onze vorige post!

Koffers

De Tippers en Tiptiens worden vanavond om 19u00 aan het chiroheem verwacht voor hun koffer, veldbed, matje.. te komen ophalen.

Verloren voorwerpen

Ben jij nog iets kwijt van jouw dochter? Kom dan vanavond ook rond 19u00 eventjes naar het heem, dan kijken we samen tussen de verloren voorwerpen. 

Volgend chirojaar

Hopelijk zien we jullie volgend jaar weer terug. Meer info over de start van volgend chirojaar wordt op een later tijdstip gecommuniceerd!