Dag 2: 1 augustus

01-08-2021

Algemeen

De leiding van de kleintjes hebben vandaag alles in orde gemaakt voor jullie komst van morgen! Kamers zijn ingekleed, alles is opgeruimd en versierd! Alice verwacht jullie ook morgen, ze heeft zelfs een boodschap voor jullie! Kijken jullie snel even in de foto's?

Tippers

Vandaag moesten de Tippers strijden om hun afgenomen spullen terug te verdienen. Dit gebeurde aan de hand van allerlei leuke spelletjes en opdrachten. Jammer genoeg slaagden ze er niet altijd in, waardoor er bijvoorbeeld koude pasta werd gegeten zonder bank/bestek. ;) Ondanks de regenbuien hebben ze er toch al een fijne dag van kunnen maken!

Tiptiens

We werden gewekt met het nieuws dat het 24u spel begon. In de voormiddag deden we een leger spel. Hiervoor moesten voor het ontbijt al onze spullen buiten de tent zetten om ze terug te winnen. We speelden in 2 groepen spelletjes tegen elkaar. In de middag aten we koude pasta en we hadden geen bestek. In de namiddag deden we kamping kitch. Zie de kleikjes, haha! In de avond hadden we een lekkere chocoladefondue met gezonde en minder gezonde dingetjes. Deze nacht gaan we nog even wakker blijven, maar dat zal wel lukken met de silent disco koptelefoons!