Dag 7: 6 augustus

06-08-2021
Ribbels

De ribbels hadden vandaag themadag en mochten eindelijk hun verkleedkleren boven halen en wat waren ze blij. In de voormiddag waren ze op bezoek bij de hoedenmaker en speelden ze allerlei spelletjes met diverse hoeden. Na het middageten stond ganzenbord klaar. In de avond speelden ze een Disney quiz en dit eindigde in een 'fuifje'.


Speelclubs
 Als het weer een beetje tegenvalt, proberen we zelf de dag wat mooier te maken! Dit deden we door onze toffe M&M-activiteit! Met dit leuke bordspel konden ze lekkere m&ms verdienen! In de namiddag gingen we verder met een activiteit in ons kampthema met iedereen verkleed als Alice of de hartenkoningin! En zo mooi dat ze er uit zagen!

Om de laatste dag vol leuke activiteiten af te sluiten, zorgden de leiding ervoor dat ze het kamp in alle rust konden beëindigen. Dit deden we door een zelfgemaakte wellness met lekkere fruitspiesjes en een maskertje van yoghurt en komkommer!


Kwiks
Vandaag hebben we weer een hele toffe dag gehad! Deze voormiddag mochten de kwiks leiding zijn van hun eigen leidsters. Ze verzonnen een heel erg leuke activiteit, waar de leden (17) tegen de leiding (5) moesten strijden. Ookal waren ze met meer, de leiding won, joepiee! 🥳 In de namiddag hebben we ‘Miss Kwiks 2021’ gespeeld & zijn er verschillende titels uitgedeeld! De avond sloten we af met een klein feestje in onze mooie galabal outfits! 


Tippers
Een spannende dag voor de Tippers, want het was tijd voor de doop! In de voormiddag speelden ze al met verf en kleurenpoeder om op te warmen, maar in de namiddag begon het echte werk. Iedereen is klaar om het volgend chirojaar te starten. ´s Avonds werd hun moed beloond met een lekker ijsje.


Tiptiens
De tiptiens begonnen de dag met levende stratego. Ze waren er zooo goed in dat we het zelfs een 2de keer konden spelen. In de namiddag deden we estafette. We bleven doorspelen ondanks de dikke regendruppels🌧 In de avond zijn ze volop bezig met de voorbereidingen van morgen, morgen zijn ze voor 1 dagje leiding van de jongere leden! Spannend!!!