1 AUGUSTUS

01-08-2020

Hey allemaal! :D

De leiding heeft gisteren de kampplaats in orde gebracht en alles coronaproof gemaakt voor de aankomst van de leden. 

Vandaag kwamen de tippers, tiptiens & aspi's toe en zijn nu aan het genieten van hun eerste avond in het mooie Meerle. We kijken enorm uit naar de aankomst van de kleintjes morgen! :) Kleine reminder: vergeet zeker niet een mondmasker te dragen bij aankomst (+12 jaar), de temperatuur nog even te meten en kijken of jouw dochter geen symptomen heeft. 

Aangezien we in 2 verschillende bubbels leven, maakt iedere groep elke dag een klein tekstje voor de blog met enkele leuke foto's! :)

Ribbels, speelclubs, Kwiks: De leiding heeft al heel de dag hard gewerkt en is helemaal klaar voor een geweldig kamp! 

Tippers: De tippers kwamen deze ochtend aan en hebben zelf hun tent opgezet! Na een rustige namiddag spelen we nu een avondje levend weerwolven! :D

Tiptiens: Ook de tiptiens hebben in de voormiddag hard gewerkt en hun eigen tenten opgezet. Na een namiddagje relaxen, speelden we enkele spelletjes en nu zijn we onze stoeltjes aan het pimpen. Morgen staat een nieuwe leuke dag op de planning! 

Aspi's: De aspi's zijn veilig aangekomen. Na het verkennen van het kampterrein, zijn ze begonnen met het schilderen van hun prachtige campingstoeltjes. Ze zijn klaar voor een nieuwe dag! 

Nu gaan we nog even genieten van onze eerste avond met de oudste leden! 

Tot morgen!