2 AUGUSTUS

02-08-2020

Vandaag de eerste dag met de kleintjes, yeey! Lees snel verder om de rest van onze avonturen te lezen :) 

Het team van Mario (bubbel 1) kwam er achter dat prinses Peach ontvoerd is. Ze hebben de eerste opdracht uitgevoerd om haar terug te redden, maar concurrentie is op komst. Het team van Luigi start morgen aan de reddingsactie. 

De ribbels zijn goed toegekomen, ze hebben de kampplaats verkend en leven zich helemaal uit! 

Ook de speelclubjes zijn geĂ¯nstalleerd, hebben hun eerste activiteit achter de rug en zijn zich nu aan het wassen voor het slapen gaan. 

Vandaag zijn ook de kwiks heel enthousiast aangekomen, genoten van een vieruurtje en hebben zich gegeven in een leuke quiz!

Deze voormiddag maakte de Tippers hun eigen tiedye t-shirten en sokken! Na een namiddagje foto's maken en losse spelen, zijn we nu bezig aan een Harry Potter afdelingsstrijd! Wie oh wie zal er winnen? đŸ§™

De Tiptiens speelden het coronaspel, zijn naar het extra veld geweest om daar verder te spelen en zijn nu aan het relaxen bij een leuke film met lekkere hapjes! 

De aspi's hebben voormiddag een fijne activiteit gedaan! Namiddag hebben ze al een beetje geproefd van het 'leiding' zijn, ze hielpen de jongste groepen met het opzetten van de bedjes en speelden samen enkele spelletjes. We sluiten de dag af met een leuk kinderfeestje voor de jarige jopjes van de groep!

Ook zijn er nieuwe kokjes toegekomen op de kampplaats, welkom Miet, Lore en Ine. Zij zullen Nikol bijstaan. :) 

Tot morgen voor een nieuwe dag.