3 AUGUSTUS

03-08-2020

Vandaag een nieuwe dag in Marioland. Team Luigi ging ook de strijd aan om prinses Peach terug te halen. De eerste opdracht is nipt gelukt. Op naar de volgende! :)

Gisteren hebben we ook de groepsfoto's gemaakt van elke groep & een foto met de hele groep, op 1,5 m afstand natuurlijk ;) Deze kan je hieronder ook terugvinden. 

De Ribbels zijn de dag begonnen met een leuke quiz. In de namiddag hebben ze een Miss-verkiezing gedaan, volledig in het thema van Mario. Ze gaan allemaal naar huis met hun eigen medaille!

De speelclubbers hebben in de voormiddag genoten van een teambuilding, ze hebben zich geweldig geamuseerd. 's middags zijn we even gaan schuilen voor de regen. Nu nog even een leuk kaartje schrijven voor het thuisfront en daarna het zand van de gezichtjes wassen!

De Kwiks hebben vandaag hun creatieve handen uit de mouwen gestoken en hebben hun eigen Tie dye T-shirt gemaakt! Ze sloten deze leuke dag af met een gezellig feestje voor leidster Amelie!

De Tippers hadden vandaag een themadag, namelijk TIJDREIZEN! Ze maakten zelf vuur en leerde de tijd kennen met een leuk quizje! 's Avonds deden we een feestje voor leidster Aurélie, die vandaag jarig was 🥳

De Tiptiens doorkruiste vandaag hun levensweg. Deze ochtend begonnen ze als baby, daarna werden ze omgetoverd in een lagere schoolkind, een tiener en sloten de dag af met een echte Bomma-bingo! 

De aspi's hebben voormiddag een leuke en leerrijke quiz gedaan. Deze avond maken ze zich klaar om een zelfgemaakt spel met de leiding te spelen, spannend!