4 AUGUSTUS

04-08-2020

Hey hey! 

Hier weer een nieuwe update uit Meerle. 

Vandaag hadden de Ribbels een kermisdag. Na verschillende opdrachten zoals blikken gooien en met de parachute spelen, mochten ze als beloning hun leidsters bekladden met slagroom. Ook hebben ze zich volledig kunnen uitleven op het springkasteel en ze hebben de dag in stijl afgesloten met een geweldig galafeestje!

De speelclubs hebben deze ochtend kunnen genieten van een tropisch springkasteel en wat hebben ze een plezier gehad! De rest van de middag hebben we gevuld met waterspelletjes en hierna zijn de leden gedoopt! Fris gewassen genieten ze nu van een leuk feestje!

De Kwiks startten de dag met een zeer grote en kleurrijke verrassing: een springkasteel! Na het enthousiast springen en lachen op het springkasteel hebben ze in de namiddag een TikTok-spel gespeeld waarbij de 2 groepen moesten strijden tegen elkaar om de beste TikTokker te zijn! Een paar TikToks hiervan kan je bekijken op onze TikTok pagina!

De Tippers deden vandaag een tiktokspel in de voormiddag! De namiddag stond in het teken van lekkere en minder lekkere etenswaren! Deze mochten ze 's avonds tijdens de picknick verorberen!

De Tiptiens begonnen deze ochtend met een stevig potje dril en speelden de hele dag in 2 teams 'Kamp Waes'. Het was een super vermoeiende dag, maar we hebben heeeel veeel plezier gehad. Ook werd vandaag door 2 tiptiens ons record 'wentelteefjes eten' verbroken. Er aten er 2 maar liefst 19 op! Wat een dag vandaag :)

🙃 Dag gekke een wat! Verwacht dan comfortabeler is dragen omgekeerd kledij je. Activiteiten omgekeerde leuke ze speelden avond de en namiddag de in. Watercantus een met ochtend de in begonnen ze. Dag omgekeerde vandaag hadden aspi's de.

Morgen staat weer een leuke dag op de planning! :)