7 AUGUSTUS

07-08-2020

Hier zijn we weer! Een dagje later dan anders, want door al de gezelligheid op de laatste avond van de kleintjes gisteren zijn we het een beetje uit het oog verloren... 

Bij deze een uitgebreide blogdag inclusief de avonturen van gisterenavond. 

Gisteren hebben de Ribbels de voormiddag doorgebracht met de aspi's, want zij hadden een leuke activiteit voorbereid. In de namiddag hebben ze hun dansje voor het kampvuur geoefend en afgekoeld met een lekker waterijsje! Op hun laatste kampdag hebben ze nog een schattenzoektocht gedaan. Na verschillende opdrachten kwamen ze via een schatkaart uit bij een tof cadeautje! Ook hebben de gezongen voor leidster Katrijn haar verjaardag. Het is spijtig dat het nu gedaan is, maar we hebben ons geweldig geamuseerd!

Gisteren waren de aspi's leiding van de speelclubs en wat hebben ze hier van genoten. in de namiddag hebben ze hun dansje en toneel geoefend voor het kampvuur, hierna zijn ze beloont met een verfrissend ijsje!

Vandaag stonden de leidsters van de Kwiks klaar met hun laatste activiteit: het maffiaspel! Hierbij moesten de Kwiks tegen elkaar strijden om de beste crimineel te zijn! Maar ze moesten goed oppassen voor de politie die de criminelen probeerden te vangen!

Gisteren (6/8) deden we een coronaproof kampvuur! De Tippers maakten een leuke show! Overdag verzorgden de Tiptiens voor de Tippers en Kwiks een super leuke activiteit! Vandaag (7/8) deden we in de voormiddag een appsspel en 's namiddags werden de Tippertjes gedoopt! In de vroege avond maakten we boekjes met onze favoriete kampherinneringen! Vanavond houden we nog een cantus (op water natuurlijk 🥤)

De Tiptiens waren gisteren leiding van de kwiks en de tippers, ze hebben hier heel erg van genoten en hebben ondervonden hoe leuk het is om leiding te zijn. We sloten de dag af met een gezellig kampvuur (met paar traantjes, want we willen helemaal niet dat het bijna gedaan is) Vandaag hebben we in de voormiddag een beetje bij gerust van de al heel vermoeiende week, in de namiddag vierden we een niet-verjaardagsfeest en ook wij cantussen mee. 

Gisteren waren de aspi's leiding van de kleinste groepen. Ze deden samen een leuke activiteit! In de avond gaven ze alles van zichzelf op het kampvuur! Vandaag was het een rustige dag met voormiddag een verwenmomentje en namiddag een escaperoom!

De ribbels, speelclubs en kwiks zijn vandaag goed vertrokken naar huis. We hopen dat jullie er even hard van genoten hebben als de leiding en dat we jullie snel mogen terug zien in het nieuwe chirojaar! 

Morgen staat een nieuwe, warme dag op de planning voor de tippers, tiptiens en aspi's.